یزدفردا: بنا بر اعلام هواشناسی استان یزد، از فردا چهارشنبه و طی روز پنج‌شنبه در برخی مناطق استان بویژه در ارتفاعات، بارش برف و باران، وزش باد نسبتا شدید بعضاً همراه با گردوخاک و در برخی مناطق خصوصاً ارتفاعات، پدیده مه پیش‌بینی شده است.

به گزارش یزدفردا: نقشه‌های پیش بینی هواشناسی کشور نشان می‌دهد که استان یزد طی سه هفته آینده یعنی تا هفته دوم اسفندماه با بارش‌هایی متوسط بین ۱۰ تا ۳۰ میلیمتر مواجه خواهد بود.

البته طبق نقشه‌های دمایی کشور، سرما تقریباً تا دو هفته آینده مهمان یزدی‌هاست و عملاً یزد از نیمه اسفندماه افزایش دما را به خود خواهد دید.

بنا بر پیش بینی هواشناسی، دمای شهر یزد با یکی دو درجه افزایش نسبت به روز گذشته، امروز بین صفر تا ۱۲ درجه در نوسان خواهد بود.

هواشناسی استان برای نیمه ابتدایی امروز سه شنبه در مناطق صنعتی و پرتردد شهری، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی را پیش بینی کرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا